përzgjedhja e editorit

Fondacioni "Ejup Sulltan" nga Turqia, edhe këtë vitë si në dhjetë vitet e fundit organizon tendën e iftarit për qytetarët e Prishtinës

Lajmi është bërë i ditur nga Kryetari i Shoqatës se të burgosurve palestinezë, Kaddura Faris, i cili ka thënë se dhënia fund e grevës ka ardhur si rrjedhojë e një marrëveshjeje mes tyre dhe administratës së burgjeve

kategoria e titullit

Prej sot deri më 14 qershor do të realizohen provimet eksterne të maturës shtetërore në sesionin e qershorit në vitin 2017, për të cilin janë paraqitur gjithsej 16.426 kandidatë

"Duhet respektuar kontrata. Po ndërtoj disa gjëra të rëndësishme në lidhje me të ardhmen. Ajo që dua të bëj është më e mira për skuadrën", tha Conte